Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731074605

Copa 731074605 Información oficial sobre el partido 731074605 en Hattrick

24.04.2024 12:45:00

HyBrasil Alineación oficial del equipo 'HyBrasil' en el partido 4 - 2 Charlytos Alineación oficial del equipo 'Charlytos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
HyBrasil Alineación oficial del equipo 'HyBrasil' en el partido 7 - 0 Charlytos Alineación oficial del equipo 'Charlytos' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HyBrasil

Goles Goles

  • 114 Minuto 39 (Gol de penalti): HyBrasil va empatar 1 - 1 gràcies a un penal molt ben xutat per Guido Spinello, que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 122 Minuto 49 (Gol por la izquierda): HyBrasil prenia la batuta de l'encontre al minut 49, quan en Luis Agustín Sciusco va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): Al minut 81 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Florin Oană, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a HyBrasil.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de HyBrasil pel centre va donar un gran resultat: el gol de Guido Spinello va posar el 4 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Anders Gjestad de HyBrasil va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 20, però no va estar gaire encertat.
  • 212 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): En Luis Agustín Sciusco va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 28, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 213 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 37 minuts, en Guido Spinello no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Al minut 64, Florin Oană gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però José Liñán va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Anders Gjestad. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Charlytos

Goles Goles

  • 173 Minuto 10 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Yuriy Machkov va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 115 Minuto 89 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Mauri Pentinmikko de Charlytos va fer un bon esprint per escapar-se de Paramon Davydenko i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 3 - 2. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 59 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Mauri Pentinmikko va ser clau en la jugada d'atac de Charlytos al minut 59, quan ell mateix va fer una passada brutal a Yuriy Machkov, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): En Abdelghani Ghalem va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.