Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731074602

Copa 731074602 Información oficial sobre el partido 731074602 en Hattrick

24.04.2024 12:45:00

A.C. Jérica Alineación oficial del equipo 'A.C. Jérica' en el partido 1 - 2 Ulls de Gat Mesquer Alineación oficial del equipo 'Ulls de Gat Mesquer' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
A.C. Jérica Alineación oficial del equipo 'A.C. Jérica' en el partido 1 - 1 Ulls de Gat Mesquer Alineación oficial del equipo 'Ulls de Gat Mesquer' en el partido
Tiene un resultado normal 1.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
34,1 % 36,5 % 29,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.C. Jérica

Goles Goles

  • 114 Minuto 13 (Gol de penalti): Després de 13 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Jérica, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Dilshod Sodiqov de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Al minut 69, Alcino Rangel Paiva quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 211 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Paolo Warendorf hauria d'haver estat gol al minut 77 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Ulls de Gat Mesquer

Goles Goles

  • 173 Minuto 6 (Gol por la derecha): Al minut 6 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Vadim Novokreschenov que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 174 Minuto 60 (Gol de penalti): Mesquer va posar-se per davant 1 - 2 mitjançant un penal polèmic que Ştefan Blaj va transformar xutant amb força i sense dubtar.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Baztan Ikoreka, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 25 però la pilota va sortir lleugerament desviada.