Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731074594

Copa 731074594 Información oficial sobre el partido 731074594 en Hattrick

24.04.2024 12:45:00

Endwolers Alineación oficial del equipo 'Endwolers' en el partido 0 - 8 Lechones Alineación oficial del equipo 'Lechones' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Endwolers Alineación oficial del equipo 'Endwolers' en el partido 1 - 7 Lechones Alineación oficial del equipo 'Lechones' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,0 % 0,1 % 97,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Endwolers

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Juli Coquard del Endwolers ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 201 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Pavle Tatić no va entrar per centímetres.
  • 201 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Al minut 90, Juli Coquard va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Lechones

Goles Goles

  • 171 Minuto 33 (Gol por el centro): Lechones agafava avantatge al minut 33 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Mihnea 'Gold Boy' Fulea amb mestria.
  • 184 Minuto 36 (Gol de penalti): Lechones va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Juan Losada Pastor va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 183 Minuto 36 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 36, Lechones va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Florian 'Kiwi' Cahill.
  • 183 Minuto 37 (Gol por la derecha): Al 37 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Lechones augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Florian 'Kiwi' Cahill es rifés el porter i marqués el 0 - 4.
  • 182 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 79 de partit va donar a Lechones l'avantatge per 0 - 5. Alfonso 'Rayito' Mejías en va ser l'anotador.
  • 182 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Al minut 81, els visitants es van col·locar 0 - 6 per sobre quan Alfonso 'Rayito' Mejías va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 138 Minuto 83 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Remigio 'El Sabio' Amieva va anar directament als peus de Florian 'Kiwi' Cahill que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 7.
  • 181 Minuto 85 (Gol por el centro): Al minut 85, Remigio 'El Sabio' Amieva va augmentar l'avantatge de Lechones a 0 - 8 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Florian 'Kiwi' Cahill de Lechones va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Miguel Pozuelo.