Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731074593

Copa 731074593 Información oficial sobre el partido 731074593 en Hattrick

24.04.2024 12:45:00

Dolores Delano Sequel Alineación oficial del equipo 'Dolores Delano Sequel' en el partido 1 - 2 lucer Alineación oficial del equipo 'lucer' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Dolores Delano Sequel Alineación oficial del equipo 'Dolores Delano Sequel' en el partido 0 - 5 lucer Alineación oficial del equipo 'lucer' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dolores Delano Sequel

Goles Goles

  • 137 Minuto 58 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Ziad Boukaddiwi va anar a parar al cap de Cesare Barretta que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Dolores el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 53 (Ocasión tiro lejano): El Dolores se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 53, en Sergejs Ploriņš va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 287 Minuto 65 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Dolores tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Isaak Trachanopoulos ho va intentar al minut 65 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sergejs Ploriņš de Dolores amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

lucer

Goles Goles

  • 171 Minuto 38 (Gol por el centro): Amb 38 minuts jugats, Adrián Bilbao de lucer va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 173 Minuto 98 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 98, quan Mario Erosa va posar els visitants lucer per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Juan Miguel Pérez García va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 10, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Ville Hirvioja va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Przemysław Błachut va marcar al minut 71 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): lucer va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Ville Hirvioja va desviar el xut final de Przemysław Błachut després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 95 (Ocasión por la izquierda): Es duien 95 minuts de partit jugats quan Raimundo Aedo va estar a punt de posar per davant a lucer amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Ville Hirvioja va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tomasz Gajowski de lucer la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.