Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731074580

Copa 731074580 Información oficial sobre el partido 731074580 en Hattrick

24.04.2024 12:15:00

Sorpasso C.F. Alineación oficial del equipo 'Sorpasso C.F.' en el partido 1 - 2 Casas Bajas F.S Alineación oficial del equipo 'Casas Bajas F.S' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sorpasso C.F. Alineación oficial del equipo 'Sorpasso C.F.' en el partido 1 - 1 Casas Bajas F.S Alineación oficial del equipo 'Casas Bajas F.S' en el partido
Tiene un resultado normal 0.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,6 % 13,8 % 61,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sorpasso C.F.

Goles Goles

  • 112 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Sorpasso s'esgargamellaven dempeus per esperonar Joel Gmeiner que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 30 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): El Sorpasso va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Roelant Mahin la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 211 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Roelant Mahin hauria d'haver estat gol al minut 89 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Joel Gmeiner de Sorpasso va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Casas Bajas F.S

Goles Goles

  • 174 Minuto 30 (Gol de penalti): Eugeniusz Rusakiewicz va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 30 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 173 Minuto 47 (Gol por la derecha): Al minut 47 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Luís Catarino Graça Pereira que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): En Mihai-Andrei Ghibu va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Casas va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 33, quan Roberto Larosa va quedar-se sol davant el porter Ismael Arias, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Es duien 34 minuts de partit jugats quan Mihai-Andrei Ghibu va estar a punt de posar per davant a Casas amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Ismael Arias va impedir un gol cantat.
  • 215 Minuto 59 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Younis Wageeh va rebre molts aplaudiments. Al minut 59 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 206 Minuto 84 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Mihai-Andrei Ghibu va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marek Długoszek.