Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731073963

Amistoso 731073963 Información oficial sobre el partido 731073963 en Hattrick

23.04.2024 20:05:00

Pinsiön Parvekeharrastajat Alineación oficial del equipo 'Pinsiön Parvekeharrastajat' en el partido 2 - 2 AC RIOT Alineación oficial del equipo 'AC RIOT' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Pinsiön Parvekeharrastajat Alineación oficial del equipo 'Pinsiön Parvekeharrastajat' en el partido 7 - 0 AC RIOT Alineación oficial del equipo 'AC RIOT' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 7.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pinsiön Parvekeharrastajat

Goles Goles

  • 123 Minuto 6 (Gol por la derecha): Passats 6 minuts, Sisto Bussolari, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Parvekeharrastajat es posava per davant!
  • 112 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Parvekeharrastajat s'esgargamellaven dempeus per esperonar Deepak Kulkarni que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 35 i suposava l'empat a 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): El Parvekeharrastajat ho intentava per la dreta per mitjà de Yoann Richardeau, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 221 Minuto 52 (Ocasión por el centro): En Yoann Richardeau va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Parvekeharrastajat se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 66 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Jani Syri va estar a punt d'avançar els locals al minut 66 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 220 Minuto 72 (Ocasión de falta): Yoann Richardeau quasi dona a Parvekeharrastajat l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.

AC RIOT

Goles Goles

  • 161 Minuto 28 (Gol por el centro): Al minut 28 en Pedro Luis Rotulo va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 171 Minuto 30 (Gol por el centro): Amb 30 minuts jugats, Federico Barua de RIOT va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 69, quan en Eriberto Olano va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Enrique Vera de RIOT es va guanyar la targeta groga merescudament.