Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731073792

Amistoso 731073792 Información oficial sobre el partido 731073792 en Hattrick

23.04.2024 19:05:00

Moschettieri Veneti Alineación oficial del equipo 'Moschettieri Veneti' en el partido 4 - 0 Borussia Franziskaner Alineación oficial del equipo 'Borussia Franziskaner' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Moschettieri Veneti Alineación oficial del equipo 'Moschettieri Veneti' en el partido 2 - 1 Borussia Franziskaner Alineación oficial del equipo 'Borussia Franziskaner' en el partido
Tiene suerte 2.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,1 % 2,5 % 16,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Moschettieri Veneti

Goles Goles

  • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Luigi Cantarutti, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Moschettieri se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 6.
  • 131 Minuto 22 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Piero Manupelli es va introduir dins la defensa central al minut 22, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 34 minuts, el tirador de faltes del Moschettieri va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Andrea Bellentani, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 0 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 38 (Gol por la derecha): Piero Manupelli va incrementar l'avantatge de Moschettieri amb el 4 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En Piero Manupelli, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 289 Minuto 74 (Ocasión evento especial): En Piero Manupelli, al minut 74 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Enrico Besuschi el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Andrea Bellentani. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Al minut 83, Andrea Bellentani gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Dante Poncielli va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 14, Luigi Cantarutti de Moschettieri va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Martino Scussel de Moschettieri amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Bent Burkal.

Borussia Franziskaner

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Gianni Morgavi va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rodrigo Gadaleta de Franziskaner va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.