Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731073753

Amistoso 731073753 Información oficial sobre el partido 731073753 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

Racing Delicias Alineación oficial del equipo 'Racing Delicias' en el partido 4 - 2 Creciente CF Alineación oficial del equipo 'Creciente CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Racing Delicias Alineación oficial del equipo 'Racing Delicias' en el partido 2 - 4 Creciente CF Alineación oficial del equipo 'Creciente CF' en el partido
Tiene suerte 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,9 % 2,2 % 81,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing Delicias

Goles Goles

  • 121 Minuto 12 (Gol por el centro): Delicias va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 12 Pablo Pareja va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 134 Minuto 13 (Gol de penalti): Finn Hansen va augmentar la diferència de Delicias a 2 - 0 des del punt de penal.
  • 130 Minuto 54 (Gol de falta): El gol de falta de Finn Hansen sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 54 i ampliar l'avantatge de Delicias a 3 - 0.
  • 131 Minuto 66 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Hernán Federico Rivera va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.

Creciente CF

Goles Goles

  • 137 Minuto 63 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 63 en Hugo Feo va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Paco Guerra podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 3 - 1 va pujar al marcador.
  • 152 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Al minut 69, Creciente va reduir l'avantatge rival a 4 - 2, quan Juan Ignacio Canat va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Hugo Feo quasi redueix la diferència al marcador al minut 25, però una gran estirada d'en Massimo Bläser va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 250 Minuto 53 (Ocasión de falta): Una falta dubtosa a la frontal de l'àrea va donar a Creciente l'oportunitat d'apropar-se en el marcador al minut 53, però el xut va sortir desviat.
  • 252 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Creciente va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 56 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ardoi Ezeitza de Creciente va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 78 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ardoi Ezeitza es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.