Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731073638

Amistoso 731073638 Información oficial sobre el partido 731073638 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

ToKaPeLoTaS Alineación oficial del equipo 'ToKaPeLoTaS' en el partido 6 - 1 Férez ath. Alineación oficial del equipo 'Férez ath.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ToKaPeLoTaS Alineación oficial del equipo 'ToKaPeLoTaS' en el partido 3 - 1 Férez ath. Alineación oficial del equipo 'Férez ath.' en el partido
Tiene bastante suerte 3.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,3 % 0,1 % 3,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ToKaPeLoTaS

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): ToKaPeLoTaS, atacant per l'esquerra al minut 6, va aprofitar el magnífic llançament de Ermes Cimbalo per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 143 Minuto 19 (Gol de contra por la derecha): Tore Borgdahl va marcar al minut 19 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 2 - 0.
  • 185 Minuto 33 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del ToKaPeLoTaS van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Óscar Toquero va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 1 pujava al marcador.
  • 139 Minuto 67 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de ToKaPeLoTaS Chris Happe va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Constantino Servino va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 4 - 1 al marcador.
  • 133 Minuto 68 (Gol por la derecha): ToKaPeLoTaS va aconseguir el 5 - 1 quan Ralph Arnauer va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 84 (Gol por la derecha): Xavier Camps va incrementar l'avantatge de ToKaPeLoTaS amb el 6 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Gonzalo Elso va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Férez ath.

Goles Goles

  • 153 Minuto 28 (Gol por la derecha): Els jugadors de Férez no defallien en cap moment. Producte d'això, en Diego Iriztain va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 2 - 1.