Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731073290

Amistoso 731073290 Información oficial sobre el partido 731073290 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

C.D. VÍCAR CULTURAL Alineación oficial del equipo 'C.D. VÍCAR CULTURAL' en el partido 3 - 3 Diter Madrid Alineación oficial del equipo 'Diter Madrid' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.D. VÍCAR CULTURAL Alineación oficial del equipo 'C.D. VÍCAR CULTURAL' en el partido 2 - 1 Diter Madrid Alineación oficial del equipo 'Diter Madrid' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
50,4 % 23,1 % 26,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. VÍCAR CULTURAL

Goles Goles

  • 143 Minuto 56 (Gol de contra por la derecha): Wael Abou Baraka va marcar al minut 56 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 2.
  • 101 Minuto 71 (Gol por el centro): Al minut 71, Elias Schweiger es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 2 - 3, reduint la distància pels locals.
  • 112 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Al minut 73, Andreas Brehme va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Al minut 24, Wael Abou Baraka quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Elias Schweiger.
  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 62, Miguel Antonio Suñer de CULTURAL va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sergi Borràs de CULTURAL va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Diter Madrid

Goles Goles

  • 170 Minuto 11 (Gol de falta): Al minut 11, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Francisco Idoyeta posar per davant al seu equip amb un 0 - 1.
  • 182 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Mauro Suabia, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 58 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Francisco Idoyeta de Madrid l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 58 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Al minut 12 de partit, Eugen Basalka va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 16 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Pablo Méndez. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 215 Minuto 57 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Curd Friedrichs va rebre molts aplaudiments. Al minut 57 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Constantí Serés es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.