Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731072574

Amistoso (RC) 731072574 Información oficial sobre el partido 731072574 en Hattrick

17.04.2024 12:20:00

MIS PRINCESITAS Y YO Alineación oficial del equipo 'MIS PRINCESITAS Y YO' en el partido 4 - 3 Futbol Lindo Alineación oficial del equipo 'Futbol Lindo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
MIS PRINCESITAS Y YO Alineación oficial del equipo 'MIS PRINCESITAS Y YO' en el partido 6 - 1 Futbol Lindo Alineación oficial del equipo 'Futbol Lindo' en el partido
Tiene mala suerte 5.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,9 % 0,1 % 3,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MIS PRINCESITAS Y YO

Goles Goles

  • 122 Minuto 20 (Gol por la izquierda): PRINCESITAS, atacant per l'esquerra al minut 20, va aprofitar el magnífic llançament de Ivo Romaria per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): Al minut 27 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Jan Kuczek ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, PRINCESITAS es posava per davant 2 a 1.
  • 133 Minuto 50 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan PRINCESITAS va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Josef Ruediger des de dins de l'àrea.
  • 130 Minuto 55 (Gol de falta): El gol de falta de Ville-Matias Väänänen sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 55 i ampliar l'avantatge de PRINCESITAS a 4 - 1.

Futbol Lindo

Goles Goles

  • 105 Minuto 23 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 23, Juan Carlos Moncada va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Cassià Pidemont que, sense oposició, la va convertir en gol 1 - 1. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 153 Minuto 59 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Fut Lindo seguien lluitant fins al final. Al minut 59, fruit d'aquests esforços, Cassià Pidemont va marcar el 4 - 2 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 138 Minuto 61 (Gol evento especial extremo + rematador): En José Montalvo va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Ivan Escrichs la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 4 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Pablo Fontana de Fut Lindo, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 7, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 262 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Fut Lindo va estar a punt d'empatar al 89 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Pablo Fontana que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 262 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Pablo Fontana va fer una jugada per la banda esquerra, però Siegmar Wiesinger va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jorge Canaves de Fut Lindo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.