Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731071629

Copa 731071629 Información oficial sobre el partido 731071629 en Hattrick

23.04.2024 17:15:00

Lhasa Alineación oficial del equipo 'Lhasa' en el partido 6 - 5 Sporting de Bocoy Alineación oficial del equipo 'Sporting de Bocoy' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Lhasa Alineación oficial del equipo 'Lhasa' en el partido 2 - 0 Sporting de Bocoy Alineación oficial del equipo 'Sporting de Bocoy' en el partido
Tiene mucha potra 1.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lhasa

Goles Goles

  • 113 Minuto 77 (Gol por la derecha): Després de 77 minuts de partit, Mohammad Ali Heydari igualava per Lhasa en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Al minut 9, Baldassarre Rognoni arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 213 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): El Lhasa va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Kay Joachim la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 213 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Willem-Frederik Van Coillie de Lhasa va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 74, però no va estar gaire encertat.
  • 221 Minuto 104 (Ocasión por el centro): En Kay Joachim del Lhasa ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 107 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Willem-Frederik Van Coillie va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 113 (Ocasión por el centro): En Fortunato D'Annibale va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Lhasa se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Kay Joachim.
  • 512 Minuto 105 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Kay Joachim de Lhasa per doble groga al minut 105.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): Mohammad Ali Heydari, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Siegfried Broschek va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Lhasa i 1 - 1 al marcador.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Lhasa Jan Paul Tannert no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Siegfried Broschek es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 1.
  • 055 Minuto 125 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Baldassarre Rognoni de Lhasa va executar el tir amb una gran tècnica posant el 3 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): En Willem-Frederik Van Coillie anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 3 per a Lhasa.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Fredrick Jansson va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 4.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): En Fortunato D'Annibale anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 5 per a Lhasa.

Sporting de Bocoy

Goles Goles

  • 141 Minuto 10 (Gol de contra por el centro): El Sporting era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Cieszybor Cielemecki va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 12 (Ocasión de contra por la derecha): Sporting van sortir al contraatac amb encert al minut 12, però Triphon Van Wesemael no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 273 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Antti Metsola de Sporting, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 81, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 243 Minuto 108 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Sporting sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Patryk Cyran, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 108 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 239 Minuto 110 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Josias Jorge va deixar a Jonáš Michalisko assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Sporting Saidjamol Madaliev va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Sporting, Juan Javier Huidobro, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Antti Metsola de Sporting, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Arwin Jochems en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 3.
  • 055 Minuto 128 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Josias Jorge va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Sporting a la tanda de penals: 4 - 4!
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de Sporting Kony Pinto no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Arwin Jochems es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 5.
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Omar Todd xutant per a Sporting va fer anar la pilota just on la volia, però Arwin Jochems, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.