Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731071302

Amistoso 731071302 Información oficial sobre el partido 731071302 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

U.E. Valldo Alineación oficial del equipo 'U.E. Valldo' en el partido 1 - 0 Arroba Banker Alineación oficial del equipo 'Arroba Banker' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
U.E. Valldo Alineación oficial del equipo 'U.E. Valldo' en el partido 2 - 0 Arroba Banker Alineación oficial del equipo 'Arroba Banker' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.E. Valldo

Goles Goles

  • 123 Minuto 72 (Gol por la derecha): Valldo s'avançava al marcador al minut 72, després d'un rebot que va caçar en Udo Lapsa per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 24 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Abdallah Alhakam Karkutly va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 24 de joc.
  • 208 Minuto 28 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Constantin Budweiser va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Udo Lapsa aquest no va estar a l'altura.
  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Valldo va estar a punt de posar-se per davant al minut 31 però Daniel Zamora va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 35 per blocar una centrada d'en Quique Ponte va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Valldo.
  • 223 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Al minut 58 es va veure una gran oportunitat per a Valldo per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Quique Ponte, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): En Constantin Budweiser, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Passaven 76 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Santiago Navío va rematar alt.

Arroba Banker

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 14 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Arroba van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Clarence Bochereau va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Yasuo Rodeffer va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 16, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Iker Rubio Vega va aconseguir desviar el seu xut a córner.