Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731071199

Amistoso 731071199 Información oficial sobre el partido 731071199 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

Riba United Alineación oficial del equipo 'Riba United' en el partido 2 - 1 bolardos Alineación oficial del equipo 'bolardos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Riba United Alineación oficial del equipo 'Riba United' en el partido 1 - 0 bolardos Alineación oficial del equipo 'bolardos' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Riba United

Goles Goles

  • 111 Minuto 23 (Gol por el centro): Passat el minut 23 de joc, Salih Yüzgeç facilitava les coses al United amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 123 Minuto 51 (Gol por la derecha): Corria el minut 51 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Domingo Mesas, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

bolardos

Goles Goles

  • 106 Minuto 11 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 11 i semblava que bolardos desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Felix Stahel va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 0 gols per als locals i 1 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): En Santiago Vela va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 40 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de bolardos va anar a parar a la dreta de l'atac on en Carlos José Villablanca , tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 225 Minuto 89 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Felix Stahel gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.