Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731071115

Amistoso (Int.) 731071115 Información oficial sobre el partido 731071115 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

RAFUKY F.C. Alineación oficial del equipo 'RAFUKY F.C.' en el partido 0 - 1 FK Hokovce Alineación oficial del equipo 'FK Hokovce' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
RAFUKY F.C. Alineación oficial del equipo 'RAFUKY F.C.' en el partido 2 - 0 FK Hokovce Alineación oficial del equipo 'FK Hokovce' en el partido
Tiene mala suerte 1.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RAFUKY F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Mariano Mazas va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 212 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Henoc Rullan va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 213 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 75 minuts, en Henoc Rullan no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 212 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78, Henoc Rullan va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 213 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): José Corera de RAFUKY va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 80, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Henoc Rullan de RAFUKY es va emportar una amonestació al minut 26 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sabino Aldekoetxe de RAFUKY va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

FK Hokovce

Goles Goles

  • 140 Minuto 33 (Gol de contra de falta): El porter de Hokovce va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Kazimír Novákovský va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 76 (Ocasión de contra por la izquierda): Hokovce van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 76, però el xut de Konrad Żołądkowski des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 243 Minuto 79 (Ocasión de contra por la derecha): Igor Vyrostko va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Hokovce que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Hokovce va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Roger Florit va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Christoffer Lorentzen de Hokovce amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.