Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731071095

Amistoso 731071095 Información oficial sobre el partido 731071095 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

Cobeña Ursaria Alineación oficial del equipo 'Cobeña Ursaria' en el partido 2 - 2 Les Kanikes Alineación oficial del equipo 'Les Kanikes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Cobeña Ursaria Alineación oficial del equipo 'Cobeña Ursaria' en el partido 1 - 4 Les Kanikes Alineación oficial del equipo 'Les Kanikes' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,1 % 0,4 % 91,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cobeña Ursaria

Goles Goles

  • 112 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Ursaria s'esgargamellaven dempeus per esperonar Marcos Esqueda que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 36 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 124 Minuto 40 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 40 que va permetre a l'equip local marcar el 2 - 1. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Josep Pujol llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Jorge Mata Blanco va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Les Kanikes

Goles Goles

  • 115 Minuto 11 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 11 minuts de joc, Ernesto Caritat, corrent com un esperitat, superà primer Daniel Salvatierra per velocitat, i després el porter posant el 0 - 1 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 161 Minuto 41 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 41 minuts Ancor Aldehuela va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 26 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Reyes García Arrafán va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 285 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Kanikes a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Samuel Elkjær va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 272 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Reyes García Arrafán, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 69 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 285 Minuto 81 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Kanikes van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Jesús Gorocín, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 273 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Reyes García Arrafán va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de 管 (Guan) 淮日 (Huairi), però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ancor Aldehuela de Kanikes amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Lazzaro Tatangelo.