Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731070800

Amistoso (Int.) 731070800 Información oficial sobre el partido 731070800 en Hattrick

17.04.2024 17:55:00

KS Fabia Skodzisza Alineación oficial del equipo 'KS Fabia Skodzisza' en el partido 2 - 1 Deportivo Tarraco Alineación oficial del equipo 'Deportivo Tarraco' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
KS Fabia Skodzisza Alineación oficial del equipo 'KS Fabia Skodzisza' en el partido 3 - 0 Deportivo Tarraco Alineación oficial del equipo 'Deportivo Tarraco' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KS Fabia Skodzisza

Goles Goles

  • 123 Minuto 8 (Gol por la derecha): Corria el minut 8 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Rafał Ślązak, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 122 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Al minut 74 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a KFS va ser Luc Lessard.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 14 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Joel Paronen per la seva rapidesa. Al minut 14 va intentar marxar per velocitat d'en Simeón Tana, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.
  • 232 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Al minut 23, Zaini bin Philip gairebé va marcar per a KFS des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 69 quan Luc Lessard de KFS gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 237 Minuto 76 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Luc Lessard no va ser aprofitada per en Joel Paronen que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): En Luc Lessard, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Luc Lessard de KFS es va guanyar la targeta groga merescudament.

Deportivo Tarraco

Goles Goles

  • 140 Minuto 70 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Tarraco el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Antonio Bragadin va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 4 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Cristi Pandelică va deixar a Ramiro Muñoz assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 241 Minuto 24 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Tarraco, l'equip va recuperar la pilota al minut 24 i va contraatacar. En Antonio Bragadin va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.