Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731070230

Amistoso 731070230 Información oficial sobre el partido 731070230 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

Salesemen F.C Alineación oficial del equipo 'Salesemen F.C' en el partido 0 - 4 Os Furanchos CF Alineación oficial del equipo 'Os Furanchos CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Salesemen F.C Alineación oficial del equipo 'Salesemen F.C' en el partido 0 - 1 Os Furanchos CF Alineación oficial del equipo 'Os Furanchos CF' en el partido
Tiene un resultado normal 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Salesemen F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 26 (Ocasión de contra de falta): Salesemen va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de José Carlos Jordo va anar a parar a les mans del porter.
  • 237 Minuto 57 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Jordi Claramunt va fer una magnífica centrada, però la rematada de Quim Nogués va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 243 Minuto 70 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Salesemen sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Sergi Roigé, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 70 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 6 (Tarjeta roja directa): Al minut 6 en Larrain Game va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Os Furanchos CF

Goles Goles

  • 172 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Passats 5 minuts de partit, Furanchos es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Abraham Baldric es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 183 Minuto 12 (Gol por la derecha): Sadurní Candenas va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 180 Minuto 71 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 71 pels visitants. En Cherardo Ituren va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.
  • 118 Minuto 90 (Gol evento especial córner peinado): Eliseu Baldric va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Furanchos, Geovanni Slegers, que va marcar, sense saber com, el 0 - 4.