Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731070146

Amistoso (Int.) 731070146 Información oficial sobre el partido 731070146 en Hattrick

17.04.2024 13:30:00

The Saint Jimmy's Alineación oficial del equipo 'The Saint Jimmy's' en el partido 1 - 3 C.D.Güímar Alineación oficial del equipo 'C.D.Güímar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
The Saint Jimmy's Alineación oficial del equipo 'The Saint Jimmy's' en el partido 1 - 0 C.D.Güímar Alineación oficial del equipo 'C.D.Güímar' en el partido
Tiene un resultado normal 1.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Saint Jimmy's

Goles Goles

  • 118 Minuto 71 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 71, Gniewosz Budyś va pentinar un córner cap al segon pal que Winand Machtelinckx va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 4, Gniewosz Budyś de Jimmys va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

C.D.Güímar

Goles Goles

  • 142 Minuto 3 (Gol de contra por la izquierda): Giorgio Galletti va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de C.D.Güímar i marcant el 0 - 1.
  • 186 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 0 - 2 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del C.D.Güímar. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Adam Jóźwik va rematar tot sol dins de l'àrea petita.
  • 140 Minuto 41 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el C.D.Güímar va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Isidro Desclergues aconseguint el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 63 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de C.D.Güímar va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Mirko Zdravković, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Daniel Franchini de C.D.Güímar la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.