Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731070046

Amistoso (Int., RC) 731070046 Información oficial sobre el partido 731070046 en Hattrick

17.04.2024 18:05:00

Tatry Lovers Alineación oficial del equipo 'Tatry Lovers' en el partido 2 - 0 Los Birras Alineación oficial del equipo 'Los Birras' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tatry Lovers Alineación oficial del equipo 'Tatry Lovers' en el partido 1 - 1 Los Birras Alineación oficial del equipo 'Los Birras' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
39,7 % 32,4 % 27,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tatry Lovers

Goles Goles

  • 122 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Lovers prenia la batuta de l'encontre al minut 39, quan en Zygfryd Jankowski va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 105 Minuto 43 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 43, Peter Rexin va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Bruno Bojarski, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): En Mateusz Sobiesiak va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Anastazy Boniatowski es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Los Birras

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): En Faxildo Nartallo va encarar al porter al 41, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 253 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Birras van seguir progressant per la banda dreta. Sergio Ozores va tenir la seva oportunitat al minut 63, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 253 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 72 en Miguel Cortit va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Ignacy Ławski va impedir que reduïssin les diferències al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carles Pellicer de Birras va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 76, Jaume Ramon Portes de Birras va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.