Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731069714

Amistoso (Int., RC) 731069714 Información oficial sobre el partido 731069714 en Hattrick

17.04.2024 13:45:00

Rozā Frikadeļu Kefīrs Alineación oficial del equipo 'Rozā Frikadeļu Kefīrs' en el partido 2 - 0 Amorrat Resurrection! Alineación oficial del equipo 'Amorrat Resurrection!' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Rozā Frikadeļu Kefīrs Alineación oficial del equipo 'Rozā Frikadeļu Kefīrs' en el partido 2 - 0 Amorrat Resurrection! Alineación oficial del equipo 'Amorrat Resurrection!' en el partido
Tiene un resultado normal 2.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,7 % 0,1 % 4,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rozā Frikadeļu Kefīrs

Goles Goles

  • 122 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Frikadeļu contenien la respiració mentre en Melvin Huijbens s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 185 Minuto 73 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 73 minuts, el tirador de faltes del Frikadeļu va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Klaudijs Viļķis, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Frikadeļu va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Klaudijs Viļķis en un 1 contra 1 amb el porter Justino Latorre-Civera, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Frikadeļu van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Florian Bajer va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 232 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Al minut 50, Simeon Kuntscher gairebé va marcar per a Frikadeļu des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Al minut 69, Set Sedér gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Justino Latorre-Civera va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Simeon Kuntscher de Frikadeļu amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 307 Minuto 38 (Evento clima: SE: Support player boost succeeded): En Knut Wangberg sempre estava atent, disposat a donar una mica més pel bé de l'equip.

Amorrat Resurrection!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Resurrection! va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Gustaw Łaciak va desviar el xut final de Juan Antonio Largoet després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Resurrection! va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 32, quan Antonio Laguillo Pelayo va quedar-se sol davant el porter Gustaw Łaciak, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Antonio Laguillo Pelayo va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 38, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Gustaw Łaciak va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 262 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Claus Laur per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 43, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 262 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 59, en un 1 contra 1 amb el porter, però Gustaw Łaciak va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Stratis Ramfos des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Juan Montano de Resurrection! va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.