Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731069661

Amistoso 731069661 Información oficial sobre el partido 731069661 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

Jägermeister Team Alineación oficial del equipo 'Jägermeister Team' en el partido 4 - 0 The True Money Team Alineación oficial del equipo 'The True Money Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Jägermeister Team Alineación oficial del equipo 'Jägermeister Team' en el partido 5 - 0 The True Money Team Alineación oficial del equipo 'The True Money Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jägermeister Team

Goles Goles

  • 121 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35 els aficionats van embogir quan en Tom Burboeck va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Jägermeister.
  • 132 Minuto 51 (Gol por la izquierda): En Tom Burboeck de Jägermeister va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 132 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Jägermeister va augmentar la diferència quan Tom Burboeck no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 132 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Jägermeister a 4 - 0. Oussama Belhaj Amor va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 30 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Jägermeister la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 233 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Tom Burboeck va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): En Tom Burboeck, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

The True Money Team

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 25 (Ocasión evento especial córner peinado): Girgis Mardínez hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Carlos Alfredo Murteira havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Humbert Hubscher, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 33 però la pilota va sortir lleugerament desviada.