Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731069095

Amistoso (Int., RC) 731069095 Información oficial sobre el partido 731069095 en Hattrick

17.04.2024 22:50:00

Penta Efe F.C Alineación oficial del equipo 'Penta Efe F.C' en el partido 2 - 7 AMAN.FC Alineación oficial del equipo 'AMAN.FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Penta Efe F.C Alineación oficial del equipo 'Penta Efe F.C' en el partido 1 - 2 AMAN.FC Alineación oficial del equipo 'AMAN.FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,8 % 14,3 % 60,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Penta Efe F.C

Goles Goles

  • 110 Minuto 43 (Gol de falta): Al minut 43, Penta van provocar una falta a la frontal de l'àrea visitant. En 叶 (Ye) 嘉伟 (Jiawei) va empatar el partit amb un gran llançament directe, deixant el marcador 1 - 1.
  • 101 Minuto 89 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Mariano Olea, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 2 - 4 per a Penta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Penta va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Normando Huichañir, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Erminio De Gasperi de Penta va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 71, Luis Guaiquín de Penta va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En José Luis Ulibarrigamboa es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Erminio De Gasperi va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Penta va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

AMAN.FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 37 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Camilo Valente que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a AMAN.FC.
  • 171 Minuto 44 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 44, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Johan Nilis es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 181 Minuto 66 (Gol por el centro): Al minut 66, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Jonathans Campos va augmentar l'avantatge de AMAN.FC a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 138 Minuto 88 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Camilo Valente va anar directament als peus de Abdelqadir Boutchichi que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 4.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Al minut 89, els visitants es van col·locar 2 - 5 per sobre quan Abdelqadir Boutchichi va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 118 Minuto 89 (Gol evento especial córner peinado): Carlos Abalde va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de AMAN.FC, Johan Nilis, que va marcar, sense saber com, el 2 - 6.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Michal Filipek va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 89, i va fer pujar el 2 - 7 per a AMAN.FC.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Serge Herbe quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Elías Zunino, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Carlos Abalde. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 280 Minuto 89 (Ocasión de falta): Abdelqadir Boutchichi va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 28 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Kuno Wergen després que el jugador de AMAN.FC li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.