Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731068780

Amistoso 731068780 Información oficial sobre el partido 731068780 en Hattrick

17.04.2024 17:05:00

Trnova Tractors Alineación oficial del equipo 'Trnova Tractors' en el partido 0 - 7 The Hague F.C. Alineación oficial del equipo 'The Hague F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Trnova Tractors Alineación oficial del equipo 'Trnova Tractors' en el partido 0 - 9 The Hague F.C. Alineación oficial del equipo 'The Hague F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Trnova Tractors

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sacco van den Brink de Tractors la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

The Hague F.C.

Goles Goles

  • 173 Minuto 6 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 6, quan Diederik Feskens va posar els visitants Den Haag per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 181 Minuto 17 (Gol por el centro): Diederik Feskens va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 17, i va fer pujar el 0 - 2 per a Den Haag.
  • 182 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Cristi Duţan va aprofitar un error defensiu al minut 35, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a Den Haag.
  • 182 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Al minut 36, els visitants es van col·locar 0 - 4 per sobre quan Youkai Giacomini va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 67 (Gol por el centro): Al minut 67, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Lleyton Arnoldussen va augmentar l'avantatge de Den Haag a 0 - 5 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Diederik Feskens, que va ser qui va marcar 0 - 6, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 81 de partit va donar a Den Haag l'avantatge per 0 - 7. Lleyton Arnoldussen en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 51 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Erwin Mezera estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Geert-Jan van Adelsberg, als 51 minuts, va fallar per ben poc.
  • 236 Minuto 72 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Mitch Venema no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Diederik Feskens estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 280 Minuto 76 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Gigio Diral al minut 76.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Lleyton Arnoldussen de Den Haag amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.