Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731068520

Amistoso 731068520 Información oficial sobre el partido 731068520 en Hattrick

17.04.2024 23:30:00

Joyal FC Alineación oficial del equipo 'Joyal FC' en el partido 2 - 1 Atletico Quilmes A.C Alineación oficial del equipo 'Atletico Quilmes A.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Joyal FC Alineación oficial del equipo 'Joyal FC' en el partido 6 - 2 Atletico Quilmes A.C Alineación oficial del equipo 'Atletico Quilmes A.C' en el partido
Es un cenizo 5.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,9 % 0,3 % 6,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Joyal FC

Goles Goles

  • 113 Minuto 37 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Fernando Olavarrieta de Joyal va aconseguir igualar el partit al minut 37, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 123 Minuto 59 (Gol por la derecha): Corria el minut 59 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Fernando Olavarrieta, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 41 (Ocasión de falta): Esteban Aguirre quasi dona a Joyal l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 222 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): En David Sánchez va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Atletico Quilmes A.C

Goles Goles

  • 172 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Lucas Briceño quedar desmarcat i marcar per a Union Aroa al minut 30. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 40 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Adelso Barrera, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 261 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 62 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Sergio Rocha va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.