Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731067798

Amistoso 731067798 Información oficial sobre el partido 731067798 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

Golden Virginia FC Alineación oficial del equipo 'Golden Virginia FC' en el partido 2 - 7 PIRA TEAM Alineación oficial del equipo 'PIRA TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Golden Virginia FC Alineación oficial del equipo 'Golden Virginia FC' en el partido 0 - 2 PIRA TEAM Alineación oficial del equipo 'PIRA TEAM' en el partido
Tiene suerte 0.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Golden Virginia FC

Goles Goles

  • 101 Minuto 33 (Gol por el centro): El Virginia no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Manolo Caparroso es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.
  • 100 Minuto 66 (Gol de falta): Després que un jugador rival el fes sotsobrar, l'àrbitre va xiular falta a favor d'en Walther Meusburger. Ell mateix va fer revifar l'afició local, clavant un gran gol de falta per l'escaire al minut 66 de joc, que suposava el 2 - 5.

PIRA TEAM

Goles Goles

  • 170 Minuto 4 (Gol de falta): Geovanny Armas va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 4. 0 - 1 per a PIRA.
  • 181 Minuto 21 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Saeed Mazaheri de PIRA l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 21 de partit.
  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Virginia. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Antonio Coroño la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del PIRA es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 3 arribava al minut 37.
  • 180 Minuto 38 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 38 pels visitants. En Geovanny Armas va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.
  • 182 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Al minut 50 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Antonio Coroño va ser l'anotador del 1 - 5.
  • 183 Minuto 73 (Gol por la derecha): Al minut 73, un xut de Rafał Koryciński des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 2 - 6 i el públic s'enfadava.
  • 182 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 76 de partit va donar a PIRA l'avantatge per 2 - 7. Geovanny Armas en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 3 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Antonio Coroño va fer una magnífica centrada, però la rematada de David Ventura va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 283 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Després de 32 minuts, Felipe Albacete va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Leo Mazzei va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): David Ventura de PIRA es va emportar una amonestació al minut 74 per provocar un rival.