Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731066475

Amistoso (Int.) 731066475 Información oficial sobre el partido 731066475 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

Tony Montana Alineación oficial del equipo 'Tony Montana' en el partido 0 - 3 Musculus levator ani Alineación oficial del equipo 'Musculus levator ani' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Tony Montana Alineación oficial del equipo 'Tony Montana' en el partido 0 - 7 Musculus levator ani Alineación oficial del equipo 'Musculus levator ani' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tony Montana

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 41 (Tarjeta roja directa): Al minut 41 en Santiago Rueda va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Musculus levator ani

Goles Goles

  • 171 Minuto 42 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Hüsamettin Özçevik que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a MLA.
  • 185 Minuto 52 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 52 minuts, el tirador de faltes del MLA va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Daniel-Adrian Hoaghea, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 185 Minuto 67 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del MLA van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Ervín Hrouda va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 34 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Oscar Pinni ja els havia advertit que el porter contrari, en Raül Ferragut, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Leroy Farenhout va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Raül Ferragut, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 287 Minuto 44 (Ocasión tiro lejano): El MLA se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 44, en Peđa Jelić va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 216 Minuto 44 (Ocasión evento especial rápido + pase): Hüsamettin Özçevik va marxar per velocitat al minut 44 i va fer una passada de la mort a Józef Krynicki, però aquest va fallar.
  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Oscar Felipe Teles de Lima quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Raül Ferragut, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Al minut 54, el MLA va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Peđa Jelić s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 280 Minuto 59 (Ocasión de falta): Raül Ferragut va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Humberto Navarro que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 287 Minuto 68 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del MLA va deixar en bona posició a en Leroy Farenhout per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Oscar Felipe Teles de Lima es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.