Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731065925

Amistoso 731065925 Información oficial sobre el partido 731065925 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

xiquets de valls Alineación oficial del equipo 'xiquets de valls' en el partido 0 - 5 Chirania CF Alineación oficial del equipo 'Chirania CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
xiquets de valls Alineación oficial del equipo 'xiquets de valls' en el partido 0 - 3 Chirania CF Alineación oficial del equipo 'Chirania CF' en el partido
Tiene un resultado normal 0.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

xiquets de valls

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 16 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Delfino Teixeira va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Masis Kurtuluş rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Alan Canu de xiquets es va guanyar la targeta groga merescudament.

Chirania CF

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Francisco Blanquer que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Chirania.
  • 183 Minuto 15 (Gol por la derecha): Al minut 15, Chirania va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Mateo Rancón, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 25 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Jason Pottinger de Chirania l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 25 de partit.
  • 141 Minuto 34 (Gol de contra por el centro): El Chirania era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Pepe Salvador va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 4 pujava al marcador.
  • 185 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 35 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Chirania. A fi d'aconseguir el 0 - 5, van tocar-la en curt per tal que Korstiaan Akkermans xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 32 (Ocasión de falta): Óscar Pérez Camacho va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 283 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Després de 54 minuts, Oriol Callicó va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Duberney Gaviria va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 280 Minuto 74 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 74 per Óscar Pérez Camacho va anar a parar a la creueta.
  • 242 Minuto 77 (Ocasión de contra por la izquierda): Chirania van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 77, però Oriol Callicó va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.