Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731064955

Amistoso (RC) 731064955 Información oficial sobre el partido 731064955 en Hattrick

17.04.2024 12:20:00

Atlètic Club Alcoletge Alineación oficial del equipo 'Atlètic Club Alcoletge' en el partido 2 - 3 Panas Team Alineación oficial del equipo 'Panas Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atlètic Club Alcoletge Alineación oficial del equipo 'Atlètic Club Alcoletge' en el partido 1 - 2 Panas Team Alineación oficial del equipo 'Panas Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,0 % 19,5 % 54,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlètic Club Alcoletge

Goles Goles

  • 122 Minuto 19 (Gol por la izquierda): ACA prenia la batuta de l'encontre al minut 19, quan en Fernando Lorenz va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 113 Minuto 81 (Gol por la derecha): Els jugadors del ACA amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 81, deixant Luis Gay en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Al minut 69, Francisco de Paula Calderer va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Panas Team

Goles Goles

  • 161 Minuto 22 (Gol por el centro): Al minut 22 en Konrad Lugmeyer va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 173 Minuto 28 (Gol por la derecha): El jugador de Panas Gastón Granxa va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 28 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 173 Minuto 90 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 90, quan Pablo Cortadellas va posar els visitants Panas per damunt al marcador per 2 - 3, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Al minut 2 de partit, Eduardo Nereira quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 219 Minuto 49 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Tomás Hoyos va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Pablo Cortadellas, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Alejandro Saura González després de 70 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Paco Calera va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 79, Alejandro Saura González de Panas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.