Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731064197

Amistoso 731064197 Información oficial sobre el partido 731064197 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

Gameteam Alineación oficial del equipo 'Gameteam' en el partido 1 - 2 5 Elementos Alineación oficial del equipo '5 Elementos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Gameteam Alineación oficial del equipo 'Gameteam' en el partido 2 - 1 5 Elementos Alineación oficial del equipo '5 Elementos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,3 % 1,3 % 13,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gameteam

Goles Goles

  • 138 Minuto 20 (Gol evento especial extremo + rematador): En Roberto Fernández de Granada va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Jesús Gómez de la Torre la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Gameteam va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Charles Hermsen en un 1 contra 1 amb el porter Bairon Fredes, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 216 Minuto 40 (Ocasión evento especial rápido + pase): Charles Hermsen va marxar per velocitat al minut 40 i va fer una passada de la mort a Marc Kothe, però aquest va fallar.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): En Marc Kothe va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Gameteam se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): En Björn Olov Christiansson va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 8, Jesús Gómez de la Torre de Gameteam va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

5 Elementos

Goles Goles

  • 161 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37 en Gabriel Schließer va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 172 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Frederico Armea quedar desmarcat i marcar per a Elementos al minut 49. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 34 (Ocasión de contra de falta): Elementos van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 34 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Torben Göttling no va ser gens encertat.