Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731063935

Amistoso 731063935 Información oficial sobre el partido 731063935 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

Uribarii F.C. Alineación oficial del equipo 'Uribarii F.C.' en el partido 1 - 2 JaRiGoLFoS Alineación oficial del equipo 'JaRiGoLFoS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Uribarii F.C. Alineación oficial del equipo 'Uribarii F.C.' en el partido 0 - 1 JaRiGoLFoS Alineación oficial del equipo 'JaRiGoLFoS' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,7 % 0,6 % 89,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Uribarii F.C.

Goles Goles

  • 142 Minuto 76 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Enrique Erquiñigo de Uribarii va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 18 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Sergio Calimano va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Elmu Egiamendia, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 243 Minuto 20 (Ocasión de contra por la derecha): Uribarii van sortir al contraatac amb encert al minut 20, però Elmu Egiamendia no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 202 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Uribarii va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 47 que Alfonso Mena no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 225 Minuto 60 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Enrique Erquiñigo gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.
  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): En Uri Piulats va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

JaRiGoLFoS

Goles Goles

  • 173 Minuto 15 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Enrique Ulleta va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 183 Minuto 36 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 36, JaRiGoLFoS va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Enrique Ulleta.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 48 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Raúl Rio Murga va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 287 Minuto 68 (Ocasión tiro lejano): Al minut 68 un refús amb el peu d'en Diego Javier Castellanos va anar a parar als peus del Víctor Pío Mancebo que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 205 Minuto 72 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Luciano Saggioro va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Albin Azkutiaibarra, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Txordon Arietaaraunabeña de JaRiGoLFoS es va emportar una amonestació al minut 37 per provocar un rival.