Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731063794

Amistoso 731063794 Información oficial sobre el partido 731063794 en Hattrick

17.04.2024 10:35:00

1. FC Comeback Alineación oficial del equipo '1. FC Comeback' en el partido 2 - 0 Zürich-Selection Alineación oficial del equipo 'Zürich-Selection' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
1. FC Comeback Alineación oficial del equipo '1. FC Comeback' en el partido 2 - 2 Zürich-Selection Alineación oficial del equipo 'Zürich-Selection' en el partido
Tiene un resultado normal 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,8 % 37,1 % 30,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

1. FC Comeback

Goles Goles

  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): Sylvain Delettre va incrementar l'avantatge de Comeback amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 20 (Ocasión de falta): Sylvain Delettre quasi dona a Comeback l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sylvain Delettre de Comeback amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Zürich-Selection

Goles Goles

  • 109 Minuto 44 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys d'equip d'en Rafael Carbo se'l miraven incrèduls quan aquest es va entrebancar ridículament, deixant la pilota a la mercè de Gerardo Del Transito Dalgalarrando que va anotar el 1 - 0 per a Comeback sense cap impediment.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Nikola Lyutzkanov, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 2 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 37, quan en Inozens Comisetti va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Inozens Comisetti ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Al minut 43 de partit, Ludger Palmer quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 261 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 44 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Adalbert Rautenberg va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 261 Minuto 51 (Ocasión por el centro): ZHS va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Inozens Comisetti es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 251 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Ludger Palmer va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Gergő Leel-Ősy no es va rendir i va fer unes grans aturades.