Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731063137

Amistoso (Int., RC) 731063137 Información oficial sobre el partido 731063137 en Hattrick

18.04.2024 02:00:00

Durancheros Alineación oficial del equipo 'Durancheros' en el partido 4 - 2 Krzak United Koło Alineación oficial del equipo 'Krzak United Koło' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Durancheros Alineación oficial del equipo 'Durancheros' en el partido 2 - 2 Krzak United Koło Alineación oficial del equipo 'Krzak United Koło' en el partido
Tiene suerte 2.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,9 % 37,0 % 33,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Durancheros

Goles Goles

  • 110 Minuto 40 (Gol de falta): Al minut 40, Durancheros van provocar una falta a la frontal de l'àrea visitant. En Lázár Bátori va empatar el partit amb un gran llançament directe, deixant el marcador 1 - 1.
  • 119 Minuto 67 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Lázár Bátori el va rematar Kléber Peregrino amb un magnífic cop de cap que va suposar el 2 - 1.
  • 122 Minuto 102 (Gol por la izquierda): Durancheros prenia la batuta de l'encontre al minut 102, quan en Kléber Peregrino va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 3 - 2 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 134 Minuto 104 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Durancheros i així augmentar el marcador a 4 - 2 als 104 minuts de joc. Mentre en Lázár Bátori el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Al minut 4, Josef Krejčí arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 209 Minuto 24 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Adolfo Callus, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a United, però Cihan Çavdar no va poder encertar el xut.
  • 213 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Adolfo Callus de Durancheros va intentar batre la porteria rival al minut 35 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 212 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): En Josef Krejčí va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 38, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): El Durancheros ho intentava per la dreta per mitjà de Josef Krejčí, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al minut 81, Kléber Peregrino gairebé va marcar per a Durancheros des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 230 Minuto 106 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Lázár Bátori, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Krzak United Koło

Goles Goles

  • 173 Minuto 25 (Gol por la derecha): El jugador de United Zbigniew Klajbor va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 25 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 161 Minuto 87 (Gol por el centro): United van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 87, quan Hermann Traut va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Zbigniew Klajbor va marcar al minut 22 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Hermann Traut que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 107 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Dionisios Sakelaris de United va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.