Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731062969

Amistoso 731062969 Información oficial sobre el partido 731062969 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

C.E. Els Torrents Alineación oficial del equipo 'C.E. Els Torrents' en el partido 6 - 0 UD Barbastro. Alineación oficial del equipo 'UD Barbastro.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
C.E. Els Torrents Alineación oficial del equipo 'C.E. Els Torrents' en el partido 8 - 0 UD Barbastro. Alineación oficial del equipo 'UD Barbastro.' en el partido
Tiene mala suerte 8.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.E. Els Torrents

Goles Goles

  • 123 Minuto 18 (Gol por la derecha): Passats 18 minuts, Ismo Karhinen, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Torrents es posava per davant!
  • 133 Minuto 23 (Gol por la derecha): Amb 23 minuts jugats, en Janusz Świerz va augmentar l'avantatge de Torrents a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 25 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Torrents pel centre va donar un gran resultat: el gol de Janusz Świerz va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 68 (Gol por la derecha): Magdaleno Llancapán va incrementar l'avantatge de Torrents amb el 4 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 72 (Gol por la derecha): Torrents va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Laurenz Leon va poder fer el 5 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Torrents a 6 - 0. Janusz Świerz va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 78 quan Magdaleno Llancapán de Torrents gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Gadla Chirwa es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

UD Barbastro.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Barbastro. va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Pablo González-Mohíno va desviar el xut final de Sırat Sözen després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 216 Minuto 54 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Ivan Katerinov va ser clau en la jugada d'atac de Barbastro. al minut 54, quan ell mateix va fer una passada brutal a Rudolf Krejzl, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.