Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731062045

Amistoso (Int.) 731062045 Información oficial sobre el partido 731062045 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

Santomera f.c Alineación oficial del equipo 'Santomera f.c' en el partido 2 - 2 Oatz and Hoes Alineación oficial del equipo 'Oatz and Hoes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Santomera f.c Alineación oficial del equipo 'Santomera f.c' en el partido 1 - 2 Oatz and Hoes Alineación oficial del equipo 'Oatz and Hoes' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,5 % 5,7 % 73,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Santomera f.c

Goles Goles

  • 143 Minuto 18 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Santomera eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 18, Pere Illa va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 0.
  • 133 Minuto 30 (Gol por la derecha): Santomera va aconseguir el 2 - 0 quan Javier Yáñez va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Lukas Tauschmann, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Santomera va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Jaume Roan, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Santomera sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Javier Yáñez, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 77 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Manuel Nossa de Santomera va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Oatz and Hoes

Goles Goles

  • 137 Minuto 36 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Sateki Cross la va convertir en gol amb un remat de cap en Lachlan Kubuabola tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 36 el marcador es va actualitzar: 2 - 1.
  • 164 Minuto 89 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Nguyễn Thanh Xuân marqués l'empat. Al minut 89 el marcador mostrava un empat a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Oatz va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Quintí Pi va desviar el xut final de Sateki Cross després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 17, quan en Piotr Dąbrowski va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 263 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): El Oatz creava perill des de la dreta al minut 62, però en Quintí Pi, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Mike Pikaahu desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 261 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 74 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Sateki Cross va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 261 Minuto 76 (Ocasión por el centro): En 范 (Fan) 飞霖 (Feilin) al minut 76 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 262 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 78, en un 1 contra 1 amb el porter, però Quintí Pi va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de 范 (Fan) 飞霖 (Feilin) des de l'esquerra.