Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731060877

Amistoso 731060877 Información oficial sobre el partido 731060877 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

Los pikerton Alineación oficial del equipo 'Los pikerton' en el partido 4 - 0 hombres lagarto Alineación oficial del equipo 'hombres lagarto' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los pikerton Alineación oficial del equipo 'Los pikerton' en el partido 2 - 1 hombres lagarto Alineación oficial del equipo 'hombres lagarto' en el partido
Tiene suerte 2.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,6 % 0,4 % 8,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los pikerton

Goles Goles

  • 123 Minuto 13 (Gol por la derecha): pikerton s'avançava al marcador al minut 13, després d'un rebot que va caçar en Filipe Nélson Vieira Pereira per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 18 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Abdelbassit Mouissa es va introduir dins la defensa central al minut 18, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 134 Minuto 47 (Gol de penalti): pikerton va obtenir un penal al minut 47, que va llançar a la perfecció Javier Ribera. 3 - 0 a favor dels locals.
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): El 4 - 0 va pujar al marcador quan pikerton va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Javier Ribera des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Al minut 44, Amancio Gutiérrez-Calderón gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Paco Medina va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Javier Ribera una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 72, però una magnífica aturada de Rafael Terrona Soto va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 38, Martín Cendrero de pikerton va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fèlix Gibernau de pikerton es va emportar una amonestació al minut 71 per provocar un rival.

hombres lagarto

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 8 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): hombres va estar a punt de marcar quan Ramon Trias va fer una passada impressionant a Marc Villalonga, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 252 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): hombres va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 44, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Luis Ruiz García.
  • 252 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): hombres va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 44 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 253 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 65 en Conan Sanín va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Santiago Semprún va impedir que reduïssin les diferències al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Marc Villalonga es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.