Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731060468

Amistoso 731060468 Información oficial sobre el partido 731060468 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

Os de Paradela Alineación oficial del equipo 'Os de Paradela' en el partido 2 - 4 Tres molinos Alineación oficial del equipo 'Tres molinos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Os de Paradela Alineación oficial del equipo 'Os de Paradela' en el partido 2 - 2 Tres molinos Alineación oficial del equipo 'Tres molinos' en el partido
Tiene un resultado normal 2.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,5 % 36,7 % 33,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Os de Paradela

Goles Goles

  • 113 Minuto 11 (Gol por la derecha): Els jugadors del Paradela amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 11, deixant Sergiu Ciocan en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 103 Minuto 66 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Sergiu Ciocan va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Jens Oelsinger va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tres molinos

Goles Goles

  • 118 Minuto 2 (Gol evento especial córner peinado): Tobias Splitter va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de molinos, Dawid Winter, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 171 Minuto 27 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Harald Vejlgaard que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a molinos.
  • 180 Minuto 62 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Beppino Bernardo de molinos va entrar per l'escaire. El marcador es posava 1 - 3 per als visitants al minut 62.
  • 182 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Al minut 67 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Dawid Winter va ser l'anotador del 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Tobias Splitter va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Harald Vejlgaard.