Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731060007

Amistoso 731060007 Información oficial sobre el partido 731060007 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

Guadix cf Alineación oficial del equipo 'Guadix cf' en el partido 2 - 3 Por Amor Al Arte Alineación oficial del equipo 'Por Amor Al Arte' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Guadix cf Alineación oficial del equipo 'Guadix cf' en el partido 1 - 2 Por Amor Al Arte Alineación oficial del equipo 'Por Amor Al Arte' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,0 % 1,5 % 84,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Guadix cf

Goles Goles

  • 138 Minuto 47 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Dimitar Dimov va anar directament als peus de Óscar Agud que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 2.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Juan Armstrong, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 18 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Agustín Sánchez no va ser aprofitada per en Dimitar Dimov que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 202 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al 36, Marcel Císcar hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Francisco Medina Espino. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 202 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Passaven 43 minuts quan Óscar Agud des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 26, Dimitry Coorevits de Guadix va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Por Amor Al Arte

Goles Goles

  • 170 Minuto 2 (Gol de falta): Al minut 2, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Josep Fiblà posar per davant al seu equip amb un 0 - 1.
  • 184 Minuto 19 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Amor per augmentar la diferència al marcador a 0 - 2 al minut 19. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Josep Fiblà. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 190 Minuto 51 (Gol de falta): El Xevi Oliveras va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Amor. 1-3.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Raúl Millarengo. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Després de 41 minuts, Xevi Oliveras va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Ingvard Niclassen va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Amor quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Josep Fiblà va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Al minut 56 Ingvard Niclassen va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Mauro Esmir, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Ferran Capblanch va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.