Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731059431

Amistoso (Int.) 731059431 Información oficial sobre el partido 731059431 en Hattrick

17.04.2024 17:55:00

KS Murawa Poznan Alineación oficial del equipo 'KS Murawa Poznan' en el partido 5 - 3 Košice Alineación oficial del equipo 'Košice' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
KS Murawa Poznan Alineación oficial del equipo 'KS Murawa Poznan' en el partido 2 - 1 Košice Alineación oficial del equipo 'Košice' en el partido
Tiene bastante suerte 2.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,1 % 0,2 % 4,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KS Murawa Poznan

Goles Goles

  • 101 Minuto 28 (Gol por el centro): El Murawa no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Sławomir Jędrusik es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.
  • 107 Minuto 33 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Mare meva, quin xut de Wespazjan Gurdziel! Veient el porter avançat, va xutar fort i bombejat des del mig camp, sense donar-li cap oportunitat al porter rival, que no va poder evitar el 2 - 2.
  • 123 Minuto 60 (Gol por la derecha): Corria el minut 60 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Bartłomiej Balcar, que va posar el 3 - 2 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Murawa va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Bartłomiej Balcar progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 2.
  • 185 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Brodzisław Golka, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 5 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Al minut 24 el Murawa va posar setge sobre la defensa central visitant però en Jakub Knapkiewicz no va estar gens encertat.
  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Murawa va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 39 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Jakub Knapkiewicz ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 216 Minuto 55 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 55 en Wojciech Fudał ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Brodzisław Golka el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Bartłomiej Balcar va estar a punt de sentenciar el partit al minut 74, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El jugador local Filip Rosikoń per poc que no incrementa el marcador al minut 89. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Antti Uussaari va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Tomasz Pioruński de Murawa va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Košice

Goles Goles

  • 118 Minuto 19 (Gol evento especial córner peinado): Košice va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Jaron Ässämäki, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Jussi Koivistoinen que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 142 Minuto 25 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Miska Tolvanen de Košice va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 2 al marcador.
  • 151 Minuto 81 (Gol por el centro): Un mica després, Jussi Koivistoinen de Košice va reduir fàcilment l'avantatge local a 4 - 3, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Košice que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Emile Jacob, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 243 Minuto 90 (Ocasión de contra por la derecha): Walter Chiantini va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Košice que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.