Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731059277

Amistoso (Int.) 731059277 Información oficial sobre el partido 731059277 en Hattrick

16.04.2024 19:25:00

Kanonieri FC Alineación oficial del equipo 'Kanonieri FC' en el partido 6 - 2 Bonyecs Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Bonyecs Futbol Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Pobre (3))
Kanonieri FC Alineación oficial del equipo 'Kanonieri FC' en el partido 10 - 0 Bonyecs Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Bonyecs Futbol Club' en el partido
Es un cenizo 9.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kanonieri FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 6 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 6 gràcies a la jugada de Servan Hein, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 111 Minuto 39 (Gol por el centro): Passat el minut 39 de joc, Cristian Paşolea facilitava les coses al Kanonieri amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.
  • 122 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Kanonieri prenia la batuta de l'encontre al minut 44, quan en Manuel Domingos Vivaldes va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 3 - 2 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 58 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Kanonieri pel centre va donar un gran resultat: el gol de Oleksandr Vinokurov va posar el 4 - 2 al marcador.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Manuel Domingos Vivaldes va aprofitar per marcar el 5 - 2 a plaer.
  • 133 Minuto 77 (Gol por la derecha): Amb 77 minuts jugats, en Alan Vyhnal va augmentar l'avantatge de Kanonieri a 6 - 2 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Travis Hofman. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Bonyecs Futbol Club

Goles Goles

  • 185 Minuto 26 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Ambròs Puñet, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 115 Minuto 37 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Jesús Gorgorió era molt més ràpid que el defensa Knut Svensson. Al minut 37, el jugador de Bonyecs FC va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 43 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Artur Badaczewski de Bonyecs FC va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.