Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731059176

Amistoso (Int.) 731059176 Información oficial sobre el partido 731059176 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

Euskal SeIekzioa Alineación oficial del equipo 'Euskal SeIekzioa' en el partido 1 - 4 Rot-Weiss Ahrem Alineación oficial del equipo 'Rot-Weiss Ahrem' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Euskal SeIekzioa Alineación oficial del equipo 'Euskal SeIekzioa' en el partido 2 - 4 Rot-Weiss Ahrem Alineación oficial del equipo 'Rot-Weiss Ahrem' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,6 % 4,8 % 75,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Euskal SeIekzioa

Goles Goles

  • 101 Minuto 53 (Gol por el centro): Al minut 53, Albert Texidó es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 4, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 51 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Santiago Valdés no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Levi Wiznitzer estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 89, Juan Olabarri de EUSK va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 90, Javier Ángel Trillo de EUSK va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Rot-Weiss Ahrem

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de RWA va ser finalitzada des de l'esquerra per Boris Bissinger al minut 2. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 183 Minuto 33 (Gol por la derecha): Al 33 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a RWA augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Stefan Harke es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 181 Minuto 34 (Gol por el centro): Madef Dänemark de RWA va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 34. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 37 (Gol por la derecha): Al minut 37, un xut de Madef Dänemark des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 4 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Al minut 54 Boris Carvajal va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Hieronymus Geisendorf, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Enzo Tatzber de RWA va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.