Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731059122

Amistoso (Int.) 731059122 Información oficial sobre el partido 731059122 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

Las Planas Independiente Alineación oficial del equipo 'Las Planas Independiente' en el partido 5 - 0 Alto Rivera F.C. Alineación oficial del equipo 'Alto Rivera F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Las Planas Independiente Alineación oficial del equipo 'Las Planas Independiente' en el partido 8 - 0 Alto Rivera F.C. Alineación oficial del equipo 'Alto Rivera F.C.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Las Planas Independiente

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 3 gràcies a la jugada de Julio Urquiza, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 130 Minuto 18 (Gol de falta): El gol de falta de Barnaby Inglis sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 18 i ampliar l'avantatge de Independiente a 2 - 0.
  • 132 Minuto 36 (Gol por la izquierda): En Sergiusz Polek de Independiente va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 132 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Independiente va augmentar la diferència quan Alberto Pontes no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.
  • 133 Minuto 47 (Gol por la derecha): Amb 47 minuts jugats, en Alberto Pontes va augmentar l'avantatge de Independiente a 5 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Pastor Haro. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 205 Minuto 38 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Alberto Pontes va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Julio Urquiza, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 231 Minuto 50 (Ocasión por el centro): En José Marchena, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Al minut 57, Sergiusz Polek gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però José Manuel Soto va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Alto Rivera F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 35 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Albert Montalgut va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 35, i va passar la pilota a Ditmar Eggenkamp, però aquest no va encertar a marcar.