Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731058789

Amistoso (Int.) 731058789 Información oficial sobre el partido 731058789 en Hattrick

18.04.2024 03:00:00

Henro City Alineación oficial del equipo 'Henro City' en el partido 3 - 4 bocapirates Alineación oficial del equipo 'bocapirates' en el partido
3 / 4 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 4 / 9
1 / 1 Evento 1x1Goles por el centro/Evento 2x1Ocasiones por el centro 1 / 3
1 / 2 Evento 1x2Goles por la izquierda/Evento 2x2Ocasiones por la izquierda 0 / 1
1 / 1 Evento 1x3Goles por la derecha/Evento 2x3Ocasiones por la derecha 1 / 2
0 / 0 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 2 / 3
1 Evento 51xTarjetas 0
0 Evento 09xLesiones 0
48 % Posesión 45' 52 %
47 % Posesión 90' 53 %
Normal Táctica Normal
Henro City Alineación oficial del equipo 'Henro City' en el partido 3 - 4 bocapirates Alineación oficial del equipo 'bocapirates' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Henro City Alineación oficial del equipo 'Henro City' en el partido 1 - 1 bocapirates Alineación oficial del equipo 'bocapirates' en el partido
Tiene suerte 1.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,9 % 37,4 % 31,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Henro City

Goles Goles

  • 121 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Matías Gastón Sicco Gorría ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Henro es posava per davant 1 a 0.
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): Marco Salaris va incrementar l'avantatge de Henro amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Henro va augmentar la diferència quan Mykyta Leonchuk no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Dino Giorgetti al minut 77 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Marco Salaris va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pablo Federico Masino de Henro amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

bocapirates

Goles Goles

  • 138 Minuto 50 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Georg Grossen arribés a peus de Payam Zourmand, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a bocapirates el 2 - 1.
  • 151 Minuto 84 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 84, el jugador visitant Payam Zourmand va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 137 Minuto 85 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 85 una excel·lent centrada de Vladislav Amochkin va arribar a Vincenzo Malagola, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 3 - 3 al marcador.
  • 173 Minuto 86 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Georg Grossen va poder marcar tot sol el 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Tzanko Boyadzhiev ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Wesley Sneijder de bocapirates, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 28, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del bocapirates que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Vincenzo Malagola, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 261 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Georg Grossen va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 207 Minuto 41 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Lapo Pileci va enviar un xut des de 40 metres al minut 41, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.