Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731058427

Amistoso (Int.) 731058427 Información oficial sobre el partido 731058427 en Hattrick

17.04.2024 20:15:00

Dublin Soccers Alineación oficial del equipo 'Dublin Soccers' en el partido 3 - 1 Diep Diep Diep Alineación oficial del equipo 'Diep Diep Diep' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Dublin Soccers Alineación oficial del equipo 'Dublin Soccers' en el partido 3 - 0 Diep Diep Diep Alineación oficial del equipo 'Diep Diep Diep' en el partido
Tiene un resultado normal 2.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dublin Soccers

Goles Goles

  • 122 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Soccers contenien la respiració mentre en Danny Verstraete s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 134 Minuto 61 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Soccers al minut 61, que va llançar ajustat al pal en Lewis Gillespie. 2 - 0 pels locals.
  • 132 Minuto 68 (Gol por la izquierda): En Jamie MacCarrghamhna de Soccers va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Soccers va estar a punt de posar-se per davant al minut 2 però Márk Fodor va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 220 Minuto 28 (Ocasión de falta): En Lewis Gillespie es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 233 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Al minut 42 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Lewis Gillespie de Soccers va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Arkadiusz Buncol va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): El Soccers ho intentava per la dreta per mitjà de Lester Clare, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Diep Diep Diep

Goles Goles

  • 140 Minuto 63 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Diep el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Sándor Horváth va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 43 (Ocasión de contra por la derecha): Sándor Horváth va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Diep que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Diep va anar a parar a la dreta de l'atac on en Younes Azouz, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 90 (Ocasión de contra por la derecha): Diep van sortir al contraatac amb encert al minut 90, però Warren Wolters no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.