Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731056624

Amistoso 731056624 Información oficial sobre el partido 731056624 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

Keltoi Vigo GAC II Alineación oficial del equipo 'Keltoi Vigo GAC II' en el partido 1 - 8 Falos de Pardiñas, CF Alineación oficial del equipo 'Falos de Pardiñas, CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Keltoi Vigo GAC II Alineación oficial del equipo 'Keltoi Vigo GAC II' en el partido 0 - 9 Falos de Pardiñas, CF Alineación oficial del equipo 'Falos de Pardiñas, CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Keltoi Vigo GAC II

Goles Goles

  • 102 Minuto 16 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 16 de partit i el marcador es posà 1 - 3 quan en Isaac Segador, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Keltoi a l'empat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Dani Garau de Keltoi amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Falos de Pardiñas, CF

Goles Goles

  • 172 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Passats 5 minuts de partit, Pardiñas, es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Pedro Turano es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 10 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Ceiri Hoskyns de Pardiñas, l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 10 de partit.
  • 182 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 11 de partit va donar a Pardiñas, l'avantatge per 0 - 3. José María Gebell en va ser l'anotador.
  • 182 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Al minut 30, els visitants es van col·locar 1 - 4 per sobre quan José María Gebell va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 183 Minuto 86 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 86, Pardiñas, va augmentar el seu avantatge a 1 - 5, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Franco Maria Salmi.
  • 181 Minuto 87 (Gol por el centro): Ernest Suligowski de Pardiñas, va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 6 al minut 87. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 88 (Gol por el centro): Al minut 88, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, José María Gebell va augmentar l'avantatge de Pardiñas, a 1 - 7 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Al minut 89 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Ceiri Hoskyns va ser l'anotador del 1 - 8.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 86 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 86 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Saad Kamouni de Pardiñas, va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.