Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731055550

Amistoso (Int.) 731055550 Información oficial sobre el partido 731055550 en Hattrick

17.04.2024 17:55:00

Dinozaury Katowice Alineación oficial del equipo 'Dinozaury Katowice' en el partido 2 - 0 FC Xispita Alineación oficial del equipo 'FC Xispita' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Dinozaury Katowice Alineación oficial del equipo 'Dinozaury Katowice' en el partido 3 - 0 FC Xispita Alineación oficial del equipo 'FC Xispita' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dinozaury Katowice

Goles Goles

  • 122 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Vincent Rasoahoby de Dinozaury aconseguir un gol al minut 62 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 185 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Frank Bertsch, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Dinozaury per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 19, quan Oscar Bernardelli va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Oscar Bernardelli va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Dinozaury va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Gabriel Dean-Rifenberg va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Paco Varona Rojas.
  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): En Frank Bertsch del Dinozaury ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 233 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): El Dinozaury ho intentava per la dreta per mitjà de David Aherne, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 234 Minuto 73 (Ocasión de penalti): Els locals no van poder anotar el desitjat gol quan el penal llançat per Vincent Rasoahoby va sortir molt desviat al minut 73.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Oscar Bernardelli de Dinozaury va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

FC Xispita

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 25 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Paulo Benedicto de Xispita va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Fèlix Albòs es va posar al mig i ho va espatllar tot.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 24, Vasil Gergov de Xispita va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 27 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 27 del partit, Vasil Gergov de l'equip Xispita, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.