Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731055014

Amistoso 731055014 Información oficial sobre el partido 731055014 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

Pellojoxepe Alineación oficial del equipo 'Pellojoxepe' en el partido 1 - 3 Rayo Verde Alineación oficial del equipo 'Rayo Verde' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pellojoxepe Alineación oficial del equipo 'Pellojoxepe' en el partido 1 - 1 Rayo Verde Alineación oficial del equipo 'Rayo Verde' en el partido
Tiene un resultado normal 1.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,7 % 24,4 % 48,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pellojoxepe

Goles Goles

  • 102 Minuto 74 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Pellojoxepe van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Gabi Patriche en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 35 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Alberts Kokarevičs va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.

Rayo Verde

Goles Goles

  • 108 Minuto 23 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Paavo Brandt encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Reyes Martín Muñoz només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 0 - 1.
  • 182 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Al minut 37 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En David Selma va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 184 Minuto 60 (Gol de penalti): Verde va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 3, quan Kees Huijbers va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 5 (Ocasión de contra por la izquierda): El Verde va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 5, però en Florentin Larsson va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 237 Minuto 8 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Reyes Martín Muñoz va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Kees Huijbers va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 207 Minuto 19 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Verde va ser a punt de marcar al minut 19, quan el seu jugador Ramon Farré va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 243 Minuto 66 (Ocasión de contra por la derecha): Verde van sortir al contraatac amb encert al minut 66, però Quirin Buchwald no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Reyes Martín Muñoz de Verde va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.