Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731054813

Amistoso (Int.) 731054813 Información oficial sobre el partido 731054813 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

se lo que hiciesteis la ultima temporada Alineación oficial del equipo 'se lo que hiciesteis la ultima temporada' en el partido 4 - 2 Unione Capodistria Alineación oficial del equipo 'Unione Capodistria' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
se lo que hiciesteis la ultima temporada Alineación oficial del equipo 'se lo que hiciesteis la ultima temporada' en el partido 2 - 1 Unione Capodistria Alineación oficial del equipo 'Unione Capodistria' en el partido
Tiene suerte 1.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
45,6 % 27,3 % 27,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

se lo que hiciesteis la ultima temporada

Goles Goles

  • 118 Minuto 28 (Gol evento especial córner peinado): Rufino Corao va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de hiciesteis, Josep Rius, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 143 Minuto 53 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de hiciesteis eren letals, i Pablo Camptor va aprofitar-ne un per aconseguir el 2 - 1 entrant des de la dreta.
  • 134 Minuto 65 (Gol de penalti): hiciesteis va obtenir un penal al minut 65, que va llançar a la perfecció Pablo Camptor. 3 - 1 a favor dels locals.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Estefan Clavijo va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Gaber Khan de hiciesteis va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Unione Capodistria

Goles Goles

  • 161 Minuto 38 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Azhari Nazir que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 116 Minuto 78 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Rok Sreš sempre és una garantia. Al minut 78, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Bor Kurež marcar el 4 - 2 per al Capodistria.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Evaggelos Gkiourdas al minut 29 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 261 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Evaggelos Gkiourdas va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 270 Minuto 52 (Ocasión de falta): Ken Harrington va xutar magistralment una falta al minut 52 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 260 Minuto 55 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Ken Harrington, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Luka Greifoner de Capodistria va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ken Harrington de Capodistria va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.