Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731054764

Amistoso (Int.) 731054764 Información oficial sobre el partido 731054764 en Hattrick

17.04.2024 13:30:00

cootjes wolves Alineación oficial del equipo 'cootjes wolves' en el partido 0 - 8 RCD Espanyol CF Alineación oficial del equipo 'RCD Espanyol CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
cootjes wolves Alineación oficial del equipo 'cootjes wolves' en el partido 1 - 4 RCD Espanyol CF Alineación oficial del equipo 'RCD Espanyol CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,5 % 0,1 % 97,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cootjes wolves

Goles Goles

  • 109 Minuto 90 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): L'imprevisible Tijs Anseeuw va arriscar més del compte i va relliscar quan es disposava a fer una passada llarga a un company. En Raúl Campos va aprofitar el regal, anotant el 0 - 8.

RCD Espanyol CF

Goles Goles

  • 174 Minuto 5 (Gol de penalti): Quan passaven 5 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Espanyol. En Miguel Ángel Rebolledo va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 184 Minuto 8 (Gol de penalti): Espanyol va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Miguel Ángel Rebolledo va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 181 Minuto 29 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en August Corominas de Espanyol l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 29 de partit.
  • 185 Minuto 31 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del cootjes. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Raúl Campos la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Espanyol es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 4 arribava al minut 31.
  • 115 Minuto 64 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tristan Sauvaget no va poder aturar Juha Matti Truhponen de Espanyol, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 64 el 0 - 5.
  • 183 Minuto 83 (Gol por la derecha): Al 83 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Espanyol augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Miguel Ángel Rebolledo es rifés el porter i marqués el 0 - 6.
  • 181 Minuto 84 (Gol por el centro): Juha Matti Truhponen de Espanyol va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 7 al minut 84. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Al minut 88 de partit, Raúl Campos va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 90 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Raúl Campos. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jovan Ivić de Espanyol va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.