Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731053868

Amistoso (Int.) 731053868 Información oficial sobre el partido 731053868 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

Reino de Castilla Alineación oficial del equipo 'Reino de Castilla' en el partido 7 - 1 Artistas Maguntinos Alineación oficial del equipo 'Artistas Maguntinos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Reino de Castilla Alineación oficial del equipo 'Reino de Castilla' en el partido 7 - 0 Artistas Maguntinos Alineación oficial del equipo 'Artistas Maguntinos' en el partido
Tiene un resultado normal 7.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Reino de Castilla

Goles Goles

  • 123 Minuto 8 (Gol por la derecha): Passats 8 minuts, Lluís Broch, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Castilla es posava per davant!
  • 133 Minuto 27 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Castilla va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Raúl Gurmendi des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Castilla va augmentar la diferència quan Lluís Broch no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.
  • 131 Minuto 49 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Eberhardt Dibelius es va introduir dins la defensa central al minut 49, i va aconseguir el 4 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 66 (Gol por la derecha): Amb 66 minuts jugats, en Santiago Illarrazu va augmentar l'avantatge de Castilla a 5 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 190 Minuto 75 (Gol de falta): En Eberhardt Dibelius va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 6-1.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Castilla pel centre va donar un gran resultat: el gol de Xalo Sil va posar el 7 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Leif-Patrick Koesters al minut 11 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Lluís Broch va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al minut 32, George Niţu gairebé va marcar per a Castilla des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74, George Niţu gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Leif-Patrick Koesters va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Eberhardt Dibelius de Castilla la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Artistas Maguntinos

Goles Goles

  • 153 Minuto 28 (Gol por la derecha): Els jugadors de Maguncia no defallien en cap moment. Producte d'això, en Onur Beydilli va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Sakıp Gökdeniz va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.